Käyttäjän työkalut

Sivuston työkalut


faq:grossdconf

Erot

Tämä näyttää erot valitun ja nykyisen version kesken tästä sivusta.

Linkki vertailunäkymään

Both sides previous revision Edellinen revisio
Seuraava revisio
Edellinen revisio
faq:grossdconf [2012-04-04 15:01]
cat
faq:grossdconf [2021-07-06 14:57] (nykyinen)
haa
Rivi 11: Rivi 11:
 Tämä sivu kuvaa konfiguraatiota 18.5.2008, voi olla että sen jälkeen sitä on hienosäädetty ilman että tätä FAQ-sivua on muistettu päivittää. Tämä sivu kuvaa konfiguraatiota 18.5.2008, voi olla että sen jälkeen sitä on hienosäädetty ilman että tätä FAQ-sivua on muistettu päivittää.
  
-Lisätietoja itse Grossista löytyy osoitteesta [[http://gross.googlecode.com|http://​gross.googlecode.com]].+Lisätietoja itse Grossista löytyy osoitteesta [[http://code.google.com/p/gross/|http://code.google.com/p/gross/]].
 ===== Käytössä olevat estolistat ===== ===== Käytössä olevat estolistat =====
  
Rivi 38: Rivi 38:
   sync_listen = TAMAKONE.iki.fi   sync_listen = TAMAKONE.iki.fi
   sync_peer = TOINENMX.iki.fi   sync_peer = TOINENMX.iki.fi
 +
 +Huom: Linux-serverissä pitää käyttää ip-osoitetta tässä asetuksessa eikä saman koneen nimeä, koska Linux mäppää nimen localhostiksi eikä ip-osoitteeksi,​ jolloin yhteys ei ole auki toisesta koneesta.
  
 Tämä asetus aktivoi ja konfiguroi kahden postipalvelimen välisen synkronoinnin joka on ehdottomasti suositeltava asetus jos samalla domainilla on useita MX-palvelimia,​ kuten iki:llä on kaksi. Tällä hetkellä gross tukee vain kahden palvelimen välistä synkronointia. Tämä tarkoittaa että palvelimet jakavat tietoja keskenään eli kun joku asia on kerran katsottu, niin sitten molemmat palvelimet tietävät sen. Tämä asetus aktivoi ja konfiguroi kahden postipalvelimen välisen synkronoinnin joka on ehdottomasti suositeltava asetus jos samalla domainilla on useita MX-palvelimia,​ kuten iki:llä on kaksi. Tällä hetkellä gross tukee vain kahden palvelimen välistä synkronointia. Tämä tarkoittaa että palvelimet jakavat tietoja keskenään eli kun joku asia on kerran katsottu, niin sitten molemmat palvelimet tietävät sen.
faq/grossdconf.1333551662.txt.gz · Viimeksi muutettu: 2012-04-04 15:01 / cat