Käyttäjän työkalut

Sivuston työkalut


faq:ikijahotmail

Erot

Tämä näyttää erot valitun ja nykyisen version kesken tästä sivusta.

Linkki vertailunäkymään

faq:ikijahotmail [2010-03-09 14:49]
kivinen created
faq:ikijahotmail [2010-03-11 12:12] (nykyinen)
kivinen
Rivi 1: Rivi 1:
 ====== Postin ohjaus iki:stä hotmail-osoitteeseen ei toimi luotettavasti ====== ====== Postin ohjaus iki:stä hotmail-osoitteeseen ei toimi luotettavasti ======
  
-Hotmailin kanssa esiintyy ajoittain ongelmia.+Hotmailin kanssa esiintyy ajoittain ongelmia. Hotmail vastaa välittömästi jokaiseen iki:stä tulevaan viestiin virheilmoituksella,​ eli viestit **EIVÄT** mene perille.
  
-Hotmail vastaa välittömästi jokaiseen iki:stä tulevaan viestiin virheilmoituksella,​ eli viestit **EIVÄT** mene perille. +Kannattaa kääntää iki-posti johonkin muuhun osoitteeseen ​(esim gmail). Kyseinen ongelma on ollut olemassa jo useita vuosiaeikä siihen ole näköpiirissä ratkaisua. Asiasta on valitettu hotmailille useita kertoja ja aina välillä mailit taas toimivat hetken ​aikaa ja sitten taas hotmail ryhtyy hylkäämään viestejä. Ongelmat siis joskus poistuvat hetkeksi mutta palaavat sitten. IKI ei voi vaikuttaa paljoakaan siihen jos joku paikka ei suostu vastaanottamaan postia iki:n palvelimilta.
- +
-Kannattaa kääntää iki-posti johonkin muuhun osoitteeseen, ​sillä ​aikaa kun ongelmaa yritetään ratkaista.+
  
 Mikäli haluat yrittää auttaa ongelman ratkaisussa niin ota yhteyttä hotmailiin ja valita heille ettei mailit iki.fi:stä tule perille hotmailin spämmisuodattimien takia. Mikäli haluat yrittää auttaa ongelman ratkaisussa niin ota yhteyttä hotmailiin ja valita heille ettei mailit iki.fi:stä tule perille hotmailin spämmisuodattimien takia.
  
-Ongelmat joskus poistuvat hetkeksi mutta palaavat sitten. 
- 
-IKI ei voi vaikuttaa paljoakaan siihen jos joku paikka ei suostu vastaanottamaan postia iki:n palvelimilta. 
  
faq/ikijahotmail.1268146185.txt · Viimeksi muutettu: 2010-03-09 14:49 / kivinen