Käyttäjän työkalut

Sivuston työkalut

yhdistys:gdpr

Tämä on vanha versio dokumentista!

Iki.fi ja GDPR

FIXME TYÖN ALLA OLEVA SIVU FIXME

Jäsenrekisterin tiedot ja niiden käyttö

Iki.fi:n jäsenrekisterissä käsitellään seuraavia tietoja jotka ovat tarpeellisia iki:n toiminnan kannalta tai lain/asetuksien vaatimia tietoja.

Tietokenttä Pakollinen Tiedon käyttö ja tallennusperuste
Jäsennumero*
Tila*
Sähköpostin ohjaus*
WWW-ohjaus
SIP-edelleenohjaus (VoIP)
Etunimet*Suomen laki vaatii että yhdistyksen jäsenrekisterissä on jäsenten nimi ja kotipaikka
Sukunimi*Suomen laki vaatii että yhdistyksen jäsenrekisterissä on jäsenten nimi ja kotipaikka
Kansalaisuus*Suomen laki vaatii että yhdistyksen jäsenrekisterissä on kansalaisuustieto
Postiosoite Perinteiset yhteystiedot mahdollistavat jäsenen tunnistamisen ja palvelemisen myös tilanteissa kun sähköposti ei toimi.
Kotipaikka*Suomen laki vaatii että yhdistyksen jäsenrekisterissä on jäsenten nimi ja kotipaikka
Puhelinnumero Perinteiset yhteystiedot mahdollistavat jäsenen tunnistamisen ja palvelemisen myös tilanteissa kun sähköposti ei toimi. Kännykkänumeroa voidaan käyttää myös two factor autentikointiin tai tunnistautumiseen jos salasana on unohtunut.
Salasana*
Maksetut liittymismaksut*
Hyväksytty jäseneksi*
ikiWiki-palvelusalasana
Piilota tiedot jäsenlistoista
Piilota tiedot fingeristä
Iki-totuus lehti
Ikiosoitteet*
DNS-alias ja DNS tiedot
Salasanan vaihto token

Lokitiedot iki

FIXME Tekniset maililokit 1kk ajan, vain metatiedot

FIXME Jäsenrekisterin muutosloki

Tiedon lataaminen itselleen jäsenrekisteristä

Kaikki iki:n jäsenrekisterin tiedot ovat jäsenen itsensä katsottavissa www-jäsenrekisterissä.

Voit iki:n jäsenrekisteristä ladata koneluettavassa muodossa (HTML) tietosi jäsenrekisterin ”omat tiedot” sivulta (tallenna HTML tai tulosta PDF:ksi selaimessasi) sekä Loki-sivulta mistä näkyy muutoshistoria.

Oikeus tulla unohdetuksi

Iki:n jäsenrekisterin tietoja tarvitaan jotta iki voi tarjota sähköpostin ja www-sivujen ohjauksen sekä ikidomain toimintoja. Jos haluat poistaa tietosi jäsenrekisteristä, näitä toimintoja ei voida sen jälkeen tarjota.

Tietojen poistamiseksi lähetä sähköpostia osoitteella iki-hallitus@iki.fi otsikolla ”GDPR oikeus tulla unohdetuksi” niin pyyntösi käsitellään kohtuullisen ajan kuluessa.

Iki ry:n liittymismaksua ei palauteta jos tietosi poistetaan.

Yhteystiedot

Rekisterin pitäjä on iki ry jonka yhteystieto on iki-hallitus@iki.fi ja postiosoite ”IKI ry, c/o Hannu Aronsson, Portalify, Upseerinkatu 1, 02600 Espoo”.

yhdistys/gdpr.1520888556.txt · Viimeksi muutettu: 2018-03-12 21:02 / haa