Käyttäjän työkalut

Sivuston työkalut


yhdistys:ikitotuus-9

Erot

Tämä näyttää erot valitun ja nykyisen version kesken tästä sivusta.

Linkki vertailunäkymään

Both sides previous revisionEdellinen revisio
Seuraava revisio
Edellinen revisio
Seuraava revisioBoth sides next revision
yhdistys:ikitotuus-9 [2021-05-25 17:47] kivinenyhdistys:ikitotuus-9 [2021-05-25 18:08] kivinen
Rivi 15: Rivi 15:
 Ikitotuus on IKI ry:n jäsenlehti. Ikitotuus on IKI ry:n jäsenlehti.
  
-===== Iki:n videokokouspalvelu jäsenten käytössä =====+===== Unohtunut jäsenrekisterin salasana - uusia keinoja palauttaa pääsy =====
  
-meet.iki.fi mainospitä kaveriporukan kokouksiayms.+Oletko unohtanut salasana admin.iki.fi jäsenrekisteriin? 
 + 
 +Salasanan voit palauttaa automaattisesti tekstiviestin avullajos jäsenrekisterissä löytyy kännykkänumerosi. 
 + 
 +Mikäli iki-osoitteesi ohjautuu perillevoidaan sitä käyttää salasana vaihtamiseen uuteen. 
 + 
 +Mikäli jäsenrekisterissä vanha kännykkänumerosi, eikä sähköpostit ohjaudu perille, voit lähettää meille myös henkilökortilla allekirjoitetun PDF-dokumentin, jolla voimme tunnistaa sinut. 
 + 
 +Tunnistautuminen videopuhelussa on myös koekäytössä.
  
 ===== Älykortti kirjautuminen ===== ===== Älykortti kirjautuminen =====
  
-Älykortti login ja PDF allekirjoitus mainos (vuosikokouksen sisältö)+Iki:n [[https://admin.iki.fi|jäsenrekisterissä]] voi nyt rekisteröidä suomalaisen sirullisen henkilökortin omiin jäsentietoihin jonka jälkeen henkilökorttia voi käyttää jäsenrekisteriin sisäänkirjautumiseen. Tätä varten pitää ensin kirjautua jäsenrekisteriin sisään niin että valitsee "Tunnistaudu henkilökortilla" ja sen jälkeen sivusto pyytää käyttämään henkilökorttia tunnistautumiseen, mutta ei vielä päästä sisälle jäsenrekisteriin, koska jäsentiedoissa ei ole talletettua sähköistä asiointitunnusta (SATU), eli seuraavaksi jäsenrekisteriin pitää vielä kirjautua salasanalla. Tämän jälkeen voi yläreunasta valita yläriviltä "Henkilökortti" ja tallettaa siellä sähköinen asiointitunnus (SATU) jäsentietoihin. 
 + 
 +===== Iki:n videokokouspalvelu jäsenten käytössä ===== 
 + 
 +Videokokouspalvelin https://meet.iki.fi on nyt avattu käyttöön iki:n jäsenille ja jäsenten kavereille. Voit tehdä oman kokouksen helposti laittamalla URLin perään jatkoksi sopivan kokouksen nimen, esimerkiksi https://meet.iki.fi/KokeileIkiJitsiaTaalla ja linkkiä klikkaamalla pääsee helposti mukaan kokoukseen. [[https://jitsi.org/downloads/|Jitsi]] videokokous toimii monissa www-selaimissa ja appi mobiililaitteisiin löytyy myös. Palvelu sopii hyvin noin pienehkön (alle 10 henkeä) video tai äänikokouksiin. 
  
 ===== Laatikko vara-www-sähköpostilaatikko ===== ===== Laatikko vara-www-sähköpostilaatikko =====
  
-laatikko www-posti mainos+Jos iki-postisi ei mene jostain syystä luotettavasti perille kohdeosoitteeseen, ota käyttöön iki:n www-varapostilaatikko -toiminto mistä näet kaikki sinulle lähiaikoina saapuneet sähköpostit vaikka niiden toimittaminen eteenpäin iki:stä ei olisikaan onnistunut. Www-varapostilaatikko pitää laittaa päälle jäsenrekisterissä jotta uudet viestit näkyvät siellä, katso [[faq:wwwposti|ohjeet ikiwikistä]].
  
-===== Varo kehittyvää phishing viestejä =====+====== Iki:n AuthSMTP jäsenkäyttöön ======
  
-phishing varoitus uutisista+Iki:n oma sähköpostin lähetyspalvelin (AuthSMTP) on nyt avattu. Teknisille sähköpostiasiantuntijoille koekäyttöön tarvittavia tietoja löytyy [[https://ikiwiki.iki.fi/faq/smtp|IKI FAQ AuthSMTP]] sivulta.
  
-===== Unohtunut jäsenrekisterin salasana - uusia keinoja palauttaa pääsy =====+===== Varo kehittyvää phishing viestejä =====
  
-salasanan resetointi uudet keinot (ainakin PDF henkilökortti)+phishing varoitus uutisista
  
 ===== Anycast FI palvelu otettu käyttöön ===== ===== Anycast FI palvelu otettu käyttöön =====
yhdistys/ikitotuus-9.txt · Viimeksi muutettu: 2021-05-26 17:29 / haa