Käyttäjän työkalut

Sivuston työkalut


faq:ikipostihukkuu

Erot

Tämä näyttää erot valitun ja nykyisen version kesken tästä sivusta.

Linkki vertailunäkymään

faq:ikipostihukkuu [2011-04-20 10:14]
kivinen
faq:ikipostihukkuu [2018-06-07 17:07] (nykyinen)
haa
Rivi 6: Rivi 6:
  
 Tarkista tällaisessa tapauksessa Junk/​Spam/​tms -folderisi, yleensä viestit löytyvät sieltä. Tarkista tällaisessa tapauksessa Junk/​Spam/​tms -folderisi, yleensä viestit löytyvät sieltä.
 +
 +Viime aikoina (2018-06) käyttäjillä on ollut ongelmia sähköpostin SPF-suodatusvirityksien kanssa, katso lisätietoja [[faq:​spf]].
  
 Katso lisää esim kohdasta [[faq:​fromosoitegmail|Gmail ja IKI]] siitä miten IKI toimii gmailin kanssa. Katso lisää esim kohdasta [[faq:​fromosoitegmail|Gmail ja IKI]] siitä miten IKI toimii gmailin kanssa.
Rivi 85: Rivi 87:
 Jos vika on IKI:n palvelimissa niin silloin asiasta kannattaa ensin katsoa IKI:n www-sivuilta onko siellä jotain tiedoitetta asiasta ja jos ei niin yrittää ilmoittaa IKI:n hallitukselle mahdollisimman nopeasti, jotta hallituksen jäsenet voivat ryhtyä korjaamaan ongelmaa. IKI:n hallituksen postiosoite on iki-hallitus@iki.fi,​ mutta siinä on tietysti se huono puoli että jos postipalvelimet ovat kokonaan rikki niin tuokaan osoite ei toimi. ​ Jos vika on IKI:n palvelimissa niin silloin asiasta kannattaa ensin katsoa IKI:n www-sivuilta onko siellä jotain tiedoitetta asiasta ja jos ei niin yrittää ilmoittaa IKI:n hallitukselle mahdollisimman nopeasti, jotta hallituksen jäsenet voivat ryhtyä korjaamaan ongelmaa. IKI:n hallituksen postiosoite on iki-hallitus@iki.fi,​ mutta siinä on tietysti se huono puoli että jos postipalvelimet ovat kokonaan rikki niin tuokaan osoite ei toimi. ​
  
 +Aina voi myös yrittää huhuilla iki-aktivistit@listat.iki.fi listalla, koska se voi toimia vaikka normaalit postit eivät toimi. ​
faq/ikipostihukkuu.1303294466.txt · Viimeksi muutettu: 2011-04-20 10:14 / kivinen