Käyttäjän työkalut

Sivuston työkalut


ikiwiki

IKI:n logo

ikiWiki

Tämä on Internet-käyttäjät ikuisesti ry:n ikiWiki.

Lisätietoja iki:stä löytyy https://www.iki.fi -sivuilta.

Jos sinulla on ongelmia tai kysymyksiä, ota yhteyttä suoraan sähköpostilla yhdistyksen hallitukseen osoitteella iki-hallitus@iki.fi

Ota käyttöön Iki:n oma sähköpostin lähetyspalvelin (AuthSMTP)

Iki:n oma sähköpostin lähetyspalvelimen (AuthSMTP) kautta voit lähettää viestejä niin että niissä näkyy From: -osoitteena iki-osoitteesi. Tämän lähetyspalvelimen voi ottaa käyttöön useimmissa sähköpostiohjelmissa ja -palveluissa kuten Gmail.

Mikäli sinulla on ollut ongelmia että viestit joissa lähettäjänä on iki-osoite niin viesti ei ole mennyt perille ja virheilmoituksessa sanotaan jotain tyyliin DKIM, SPF tai authentication failed, niin ota tämä käyttöön. Esim gmail ottaa viestit vastaan pajon paremmin jos ne lähettää iki:n SMTP palvelimen kautta.

IKI:n oma lähetyspalvelin laittaa viesteihin DKIM allekirjoituksen joka kertoo että viesti on todellakin lähtenyt iki:stä ja koska viesti tulee iki:n omasta lähtevän postin palvelimesta niin SPF tietueet täsmäävät. Tämä auttaa viestien perillemenoa.

Palvelimen käyttöönotto-ohjeet ja ohjeet monille eri sähköpostiohjelmille löytyy IKI FAQ AuthSMTP sivulta.

Mahtava sosiaalisen median verkkosovellus

Kirjaudu ikiwikiin

Voit muokata monia ikiwikin sivuja ja tilata itsellesi ilmoituksia sivujen muutoksista kirjautumalla ikiwikiin ikiwiki-palvelusalasanalla.

Aseta itsellesi ikiWiki-palvelusalasana iki:n jäsenrekisterissä kohdassa ”Vaihda salasanaa”.

Salasanan asettamisen jälkeen voit kirjautua sisään ikiWikiin iki-osoitteellasi sekä ikiwiki-palvelusalasanallasi. Asetukset kopioidaan jäsenrekisteristä käyttöön tunneittain noin tasatunnin aikaan.


(Iki-hallituksen työsivut löytyvät myös ikiwikistä Hallitus. Tule mukaan yhdistyksen hallitukseen vuosikokouksessa jos ole halukas tekemään vapaaehtoistöitä yhdistyksen asioiden piirissä.)

ikiwiki.txt · Viimeksi muutettu: 2022-11-29 20:10 / haa