Käyttäjän työkalut

Sivuston työkalut


uutiset:uutiset

IKI-uutisia

Yhdistyksen vuosikokous to 30.3. 17:30 Otaniemessä

IKI ry:n vuosikokous pidetään torstaina 30.3.2017 kello 17:30 Espoon Otaniemessä Aalto-yliopiston luentosalissa U6 (Otakaari 1, ”TKK:n päärakennus uusi puoli”). Tarkemmat tiedot ja ilmoittautumisohjeet kokouskutsusta.

Virustarkistus tulossa roskapostisuodatuksen yhteyteen

Iki:n roskapostisuodatukseen ollaan lisäämässä roskapostitarkistuksen lisäksi myös virustarkistusta. Tällä hetkellä virustarkistus on koekäytössä yhdessä iki:n roskapostipalvelimista. Ajoittain voi esiintyä viestejä joiden otsikossa on ***UNCHECKED*** merkintä kun virustarkistusta säädetään. (2017-01-30)

Perustuslain suoja luottamuksellisen viestin salaisuudelle

Iki:n on antanut lausunnon oikeusministeriön lausuntopyyntöön ”Luottamuksellisen viestin salaisuus” perustuslain muutoksesta joka heikentäisi viestinnän suojaa. Lausunto ja lisätietoja IKI-FAQissa. (2017-01-13)

Iki:n roskapostisuodatus kehittyy, virustarkistus tulossa

Iki:n roskapostisuodatuksessa on nyt otettu yhdessä suodatinpalvelimista koekäyttöön amavisd joka suorittaa sekä roskaposti- että virustarkistuksen. Lisätietoja ja ohjeita löytyy IKI FAQ:sta.

Iki:n lausunto tiedustelulainsäädännöstä 24.11.2016

Iki pyrkii aktiivisesti vaikuttamaan viestinnän edellytysten parantamiseen internetissä. Osallistuimme 24.11.2016 tiedustelulainsäädännön valmisteluun liittyvään kuulemistilaisuuteen esiintymällä ja toimittamalla toisen lausunnon. Iki:n lausunnot tästä asiasta ja lisätietoja.

Iki:stä juttu Mikrobitti-lehdessä

Mikrobitti-lehden numerossa 11/2016 on neljän sivun juttu (s. 50-53) missä käsitellään iki:n historiaa, yhdistystoimintaa, teknistä toteutusta ja onpa mukana kuva servereistäkin.

Iki:n "General Public Verkkotunnusvälittäjäohjeisto" omien .fi-domainien hallintaan

Suomen .fi -domainnimet (kuten iki.fi) siirtyvät syyskuun alussa uuteen järjestelyyn missä vaaditaan verkkotunnusvälittäjä välikädeksi. IKI aikoo toimia itse oman domaininsa verkkotunnusvälittäjänä. Iki on dokumentoinut toiminnan yleisessä muodossa jota muutkin voivat hyödyntää omien .fi-domainiensa hallinnassa: General Public Verkkotunnusvälittäjäohjeisto (IKI-GPV-1.0.1) omien domainien hallintaan.

uutiset/uutiset.txt · Viimeksi muutettu: 2009-12-16 20:25 / kivinen