Käyttäjän työkalut

Sivuston työkalut


uutiset:uutiset

IKI-uutisia

Ongelmia postin ohjauksessa Elisan hostaamiin osoitteisiin

Päivitys: Ongelma näyttää olevan korjattu Elisan päässä (päivitetty 2020-09-23) Iki-postien ohjauksessa on ongelmia Elisa:n hostaamiin sähköpostiosoitteisiin. Ongelma vaikuttaa nähtävästi mm. saunalahti.fi, elisanet.fi, kolumbus.fi, sci.fi, nic.fi, netti.fi ja dlc.fi sähköpostiosoitteisiin. Elisan sähköpostipalvelin blokkaa viestejä ”Too much foobar” virheilmoituksella. Asiaa selvitetään. Ratkaisuvinkki: Lisää toisen palvelun osoite iki-asetuksiisi laittamalla sähköpostin ohjaus -kohtaan osoitteet pilkulla erotettuna. Tällöin viestit ohjautuvat iki:stä useaan osoitteeseen ja tulevat varmemmin perille.

Jäsenmaksujen kirjauksessa viiveitä

Iki:n tilille suoritettujen liittymis- ja muiden jäsenmaksujen kirjaamisessa on tällä hetkellä viiveitä koska pankki sulki käyttämämme viitemaksuaineiston siirtopalvelun. Selvitämme vaihtoehtoja ja kirjaamme silloin tällöin tapahtumia käsin.

Microsoftin hostaamat sähköpostiosoitteet

Jos sinulla on ongelmia iki-postin ohjauksessa oppilaitoksen/yrityksen/tms sähköpostiosoitteeseen mikä on hostattu Microsoftin Office/Outlook -palvelussa, niin kokeile vaihtaa iki:n jäsenrekisterissä ikiosoitteillesi asetus ”Ok, mailit käsitellään spämmiasetuksella 2 (subject)”. Olemme saaneet muutaman raportin viime aikoina missä viestit joita ei ole iki:ssä späm-merkitty eivät ole menneet perille.

Sähköisen viestinnän palvelut lain selkeys

Internet-käyttäjät ikuisesti iki ry tukee Effin lausuntoa sähköisen viestinnän palveluista annetun lain muuttamisesta. Internetin käyttöä koskevien lakienkin tulee olla selkeitä ja tarkkaan rajattuja.

Vuosikokous ke 19.8.2020 kello 18 käytännön tietoja

Lisätietoja Iki ry:n vuosikokouksen käytännön järjestelyistä: Olemme varanneet ilmoittautuneelle jäsenmäärälle jokaiselle kasvomaskin ja paikalla on käsidesiä. Kokous on Oodin isossa Maijansali-tilassa mihin osanottajamäärän pitäisi mahtua OK. Esityslistaan ja kokouksen päivitettyihin materiaaleihin on linkit kokouskutsussa ja niihin kannattaa tutustua etukäteen. Tervetuloa!

Kirjaudu iki-jäsenrekisteriin henkilökortilla

Iki:n jäsenrekisterissä voi nyt rekisteröidä suomalaisen sirullisen henkilökortin omiin jäsentietoihin jonka jälkeen henkilökorttia voi käyttää jäsenrekisteriin sisäänkirjautumiseen.

Ongelmia viestien ohjauksessa elisanet.fi:hin

Olemme saaneet viime päivinä joitakin raportteja ongelmista iki-sähköpostin ohjauksessa elisanet.fi -osoitteisiin. Selvitysten mukaan viestit ovat menneet iki:n läpi normaalisti. Vinkki: Aktivoi Elisan hallintaliittymän kautta piilossa olevat roskaposti-kansiot ja viestit löytyvät luultavasti sieltä (kiitos JT). (päivitetty 2020-08-11 10:00)

uutiset/uutiset.txt · Viimeksi muutettu: 2009-12-16 20:25 / kivinen