Käyttäjän työkalut

Sivuston työkalut


uutiset:uutiset

IKI-uutisia

Sähköposti 50 vuotta 29.10.2021

50 vuotta sitten 29.10.1971 lähetettiin ensimmäinen sähköposti netin yli toiseen koneeseen. Myös @-merkki on ollut käytössä noista ajoista alkaen. Sähköposti iki-osoite ja edelleenohjaus on aina ollut iki:n päätoimintoja. Sähköposti on parhaita esimerkkejä avoimesta standardista missä kaikki voivat kommunikoida toistensa kanssa netissä, verrattuna erilaisiin suljettuihin palveluihin.

iki-sähköpostin välityksessä oli viiveitä

Iki-sähköpostin välityksessä esiintyi ohjelmisto-ongelman vuoksi parin päivän ajan vaihtelevia viiveitä parista tunnista jopa vuorokauteen. Ongelma saatiin korjattua 23.9.2021 illalla. Varajärjestelynä tällaisessa tilanteessa voit laittaa jäsenrekisterissä päälle ikin www-varapostilaatikon missä viestit näkyvät ilman viiveitä tai kohdepalvelun suodatuksia. (päivitetty 2021-09-23 20:41)

Häiriö tekstiviestipalvelussa

Häiriö Unohditko iki-salasanasi? -tekstiviestipalvelussa on korjattu.

Osoitteeseen iki-palvelu@iki.fi voit ilmoittaa mikäli havaitset häiriön palveluissa.

Pahoittelemme häiriötä.

meet.iki.fi videokokoukset koekäytössä

Videokokouspalvelin https://meet.iki.fi on nyt avattu koekäyttöön iki:n jäsenille ja jäsenten kavereille. Voit tehdä oman kokouksen helposti laittamalla URLin perään jatkoksi sopivan kokouksen nimen, esimerkiksi https://meet.iki.fi/KokeileIkiJitsiaTaalla ja linkkiä klikkaamalla pääsee helposti mukaan kokoukseen. Jitsi videokokous toimii monissa www-selaimissa ja appi mobiililaitteisiin löytyy myös. (2021-04-15)

Huijausviestejä taas paljon liikkeellä (PÄIVITETTY)

Viime aikoina on taas ollut liikkeellä normaalia enemmän erilaisia huijaus- ja kalastelu (phishing) -viestejä sekä suomeksi että englanniksi, monissa niissä yritetään väittää että iki tilisi olisi täynnä tai sinua on vakoiltu tms. Älä klikkaa linkkejä epäilyttävissä viesteissä. Lue lisää ja ohjeita sekä katso esimerkkejä erilaisista huijausviesteistä IKI FAQ-sivulta Varo ja tunnista huijausviestit (phishing). (Päivitetty 2021-06-07)

Yhdistyksen vuosikokous pidettiin ti 30.3.2021 klo 18

Yhdistyksen vuosikokous pidettiin tiistaina 30.3.2021 kello 18:00 alkaen etäkokouksena. Ennakkoilmoittautuminen vaadittiin. Tarkemmat tiedot ja ilmoittautumisohjeet kokouskutsusta.

Iki:n www-varapostilaatikko jos viestit eivät tule perille

Jos iki-postisi ei mene jostain syystä luotettavasti perille kohdeosoitteeseen, ota käyttöön iki:n www-varapostilaatikko -toiminto mistä näet kaikki sinulle lähiaikoina saapuneet sähköpostit vaikka niiden toimittaminen eteenpäin iki:stä ei olisikaan onnistunut. Www-varapostilaatikko pitää laittaa päälle jäsenrekisterissä jotta uudet viestit näkyvät siellä, katso ohjeet ikiwikistä.

uutiset/uutiset.txt · Viimeksi muutettu: 2009-12-16 20:25 / kivinen