Käyttäjän työkalut

Sivuston työkalut


uutiset:uutiset

IKI-uutisia

Yhdistyksen vuosikokous pidettiin ti 30.3.2021 klo 18

Yhdistyksen vuosikokous pidettiin tiistaina 30.3.2021 kello 18:00 alkaen etäkokouksena. Ennakkoilmoittautuminen vaadittiin. Tarkemmat tiedot ja ilmoittautumisohjeet kokouskutsusta.

Iki:n www-varapostilaatikko jos viestit eivät tule perille

Jos iki-postisi ei mene jostain syystä luotettavasti perille kohdeosoitteeseen, ota käyttöön iki:n www-varapostilaatikko -toiminto mistä näet kaikki sinulle lähiaikoina saapuneet sähköpostit vaikka niiden toimittaminen eteenpäin iki:stä ei olisikaan onnistunut. Www-varapostilaatikko pitää laittaa päälle jäsenrekisterissä jotta uudet viestit näkyvät siellä, katso ohjeet ikiwikistä.

Googlen ja gmailin katko 15.12.

Googlella oli iso käyttökatko 15.12. ja vaikuttaa siltä että gmailin osalta ongelmat jatkuvat edelleen. Seuraamme tilannetta. Jos viestit eivät tunnu kulkevan, ota käyttöön iki:n www-varapostilaatikko -toiminto .

Ongelmia postin ohjauksessa Elisan hostaamiin osoitteisiin

Päivitys: Ongelma näyttää olevan korjattu Elisan päässä (päivitetty 2020-09-23) Iki-postien ohjauksessa on ongelmia Elisa:n hostaamiin sähköpostiosoitteisiin. Ongelma vaikuttaa nähtävästi mm. saunalahti.fi, elisanet.fi, kolumbus.fi, sci.fi, nic.fi, netti.fi ja dlc.fi sähköpostiosoitteisiin. Elisan sähköpostipalvelin blokkaa viestejä ”Too much foobar” virheilmoituksella. Asiaa selvitetään. Ratkaisuvinkki: Lisää toisen palvelun osoite iki-asetuksiisi laittamalla sähköpostin ohjaus -kohtaan osoitteet pilkulla erotettuna. Tällöin viestit ohjautuvat iki:stä useaan osoitteeseen ja tulevat varmemmin perille.

Jäsenmaksujen kirjauksessa viiveitä

Iki:n tilille suoritettujen liittymis- ja muiden jäsenmaksujen kirjaamisessa on tällä hetkellä viiveitä koska pankki sulki käyttämämme viitemaksuaineiston siirtopalvelun. Selvitämme vaihtoehtoja ja kirjaamme silloin tällöin tapahtumia käsin.

Microsoftin hostaamat sähköpostiosoitteet

Jos sinulla on ongelmia iki-postin ohjauksessa oppilaitoksen/yrityksen/tms sähköpostiosoitteeseen mikä on hostattu Microsoftin Office/Outlook -palvelussa, niin kokeile vaihtaa iki:n jäsenrekisterissä ikiosoitteillesi asetus ”Ok, mailit käsitellään spämmiasetuksella 2 (subject)”. Olemme saaneet muutaman raportin viime aikoina missä viestit joita ei ole iki:ssä späm-merkitty eivät ole menneet perille.

Sähköisen viestinnän palvelut lain selkeys

Internet-käyttäjät ikuisesti iki ry tukee Effin lausuntoa sähköisen viestinnän palveluista annetun lain muuttamisesta. Internetin käyttöä koskevien lakienkin tulee olla selkeitä ja tarkkaan rajattuja.

uutiset/uutiset.txt · Viimeksi muutettu: 2009-12-16 20:25 / kivinen