Käyttäjän työkalut

Sivuston työkalut


uutiset:uutiset

IKI-uutisia

Sähköisen viestinnän palvelut lain selkeys

Internet-käyttäjät ikuisesti iki ry tukee Effin lausuntoa sähköisen viestinnän palveluista annetun lain muuttamisesta. Internetin käyttöä koskevien lakienkin tulee olla selkeitä ja tarkkaan rajattuja.

Vuosikokous ke 19.8.2020 kello 18 käytännön tietoja

Lisätietoja Iki ry:n vuosikokouksen käytännön järjestelyistä: Olemme varanneet ilmoittautuneelle jäsenmäärälle jokaiselle kasvomaskin ja paikalla on käsidesiä. Kokous on Oodin isossa Maijansali-tilassa mihin osanottajamäärän pitäisi mahtua OK. Esityslistaan ja kokouksen päivitettyihin materiaaleihin on linkit kokouskutsussa ja niihin kannattaa tutustua etukäteen. Tervetuloa!

Kirjaudu iki-jäsenrekisteriin henkilökortilla

Iki:n jäsenrekisterissä voi nyt rekisteröidä suomalaisen sirullisen henkilökortin omiin jäsentietoihin jonka jälkeen henkilökorttia voi käyttää jäsenrekisteriin sisäänkirjautumiseen.

Ongelmia viestien ohjauksessa elisanet.fi:hin

Olemme saaneet viime päivinä joitakin raportteja ongelmista iki-sähköpostin ohjauksessa elisanet.fi -osoitteisiin. Selvitysten mukaan viestit ovat menneet iki:n läpi normaalisti. Vinkki: Aktivoi Elisan hallintaliittymän kautta piilossa olevat roskaposti-kansiot ja viestit löytyvät luultavasti sieltä (kiitos JT). (päivitetty 2020-08-11 10:00)

Internetin tietoturvaa ei pidä heikentää

Iki allekirjoitti 5.7.2020 Internet Societyn (ISOC) avoimen kirjeen Yhdysvaltojen LAED-lakia vastaan, koska lakiehdotuksessa pyritään murtamaan internetin tietoturvaa heikentämällä internetin salausmenetelmiä. Lisätietoja asiasta ikiwikistä.

Vuosikokous ke 19.8.2020 kello 18

Iki ry:n vuosikokous pidetään keskiviikkona 19.8.2020 klo 18.00 alkaen Helsingin keskustakirjasto Oodissa. Tarkemmat tiedot ja ilmoittautumisohjeet kokouskutsussa.

IKI:n palvelimet muuttivat Otaniemessä la 23.5.2020

IKI:n palvelimet muuttivat Otaniemessä la 23.5. noin kello 12-17. Sähköpostin ohjaus ja WWW-ohjaus toimivat muuton aikana normaalisti Tampereen palvelimien kautta. Jäsenrekisteri oli muuton aikana pois käytöstä, eli sähköpostin ohjauksen kohdetta ei voinut vaihtaa. Otaniemen palvelimien IP-osoitteet vaihtuivat muutossa.

uutiset/uutiset.txt · Viimeksi muutettu: 2009-12-16 20:25 / kivinen