Käyttäjän työkalut

Sivuston työkalut


faq:spf

Erot

Tämä näyttää erot valitun ja nykyisen version kesken tästä sivusta.

Linkki vertailunäkymään

Both sides previous revision Edellinen revisio
faq:spf [2021-01-11 10:28]
haa [Mitä voit itse yrittää tehdä kiertääksesi ongelman]
faq:spf [2021-01-11 10:31] (nykyinen)
haa [Jos viesti ei tule perille ja mahdollisessa virheilmoituksessa viitataan SPF:ään]
Rivi 6: Rivi 6:
  
 SPF on sähköpostistandardien kanssa epäyhteensopiva viritys missä sähköpostin lähettäjä kertoo mistä palvelimista heidän viestit lähtevät, ja sen lisäksi saako viesti kiertää muuta kautta (SPF ''​~all''​ tai ''​+all''​) vai vaaditaanko että viesti menee suoraan perille (SPF ''​-all''​). ​ SPF on sähköpostistandardien kanssa epäyhteensopiva viritys missä sähköpostin lähettäjä kertoo mistä palvelimista heidän viestit lähtevät, ja sen lisäksi saako viesti kiertää muuta kautta (SPF ''​~all''​ tai ''​+all''​) vai vaaditaanko että viesti menee suoraan perille (SPF ''​-all''​). ​
 +
 +Voit katsoa sähköpostin lähettäjän domainin SPF-asetuksia esim. https://​mxtoolbox.com/​spf.aspx palvelusta tai ''​dig lahettajandomain.com txt''​ komentorivikomennolla.
  
 Hyvin monen käyttäjän sähköpostit kiertävät eri reittejä (esim. iki:n kautta, erilaisten alumni- tai yhdistys-osoitteiden kautta, sähköpostilistan kautta, ohjattuna kännykän osoitteeseen,​ automaattisen käsittelyn kautta, ym). Hyvin monen käyttäjän sähköpostit kiertävät eri reittejä (esim. iki:n kautta, erilaisten alumni- tai yhdistys-osoitteiden kautta, sähköpostilistan kautta, ohjattuna kännykän osoitteeseen,​ automaattisen käsittelyn kautta, ym).
faq/spf.txt · Viimeksi muutettu: 2021-01-11 10:31 / haa