Käyttäjän työkalut

Sivuston työkalut


ikiwiki

Erot

Tämä näyttää erot valitun ja nykyisen version kesken tästä sivusta.

Linkki vertailunäkymään

ikiwiki [2018-03-26 11:54]
haa [ikiWiki]
ikiwiki [2019-10-24 05:56] (nykyinen)
haa [ikiWiki]
Rivi 18: Rivi 18:
   * [[yhdistys:​gdpr]]   * [[yhdistys:​gdpr]]
  
-Jos sinulla on ongelmia tai kysymyksiä,​ ota yhteyttä suoraan sähköpostilla yhdistyksen hallitukseen osoitteella iki-hallitus@iki.fi+Jos sinulla on ongelmia tai kysymyksiä,​ ota yhteyttä suoraan sähköpostilla yhdistyksen hallitukseen osoitteella ​[[iki-hallitus@iki.fi]]
  
-Pääset muokkaamaan tiettyjä sivuja ja osallistumaan sivujen keskusteluun asettamalla itsellesi ikiWiki-palvelusalasanan iki:n jäsenrekisterissä. Sitten voit logata sisään ikiWikiin (käytössä olevalla) iki-osoitteellasi sekä palvelusalasanallasi.+Pääset muokkaamaan tiettyjä sivuja ja osallistumaan sivujen keskusteluun asettamalla itsellesi ikiWiki-palvelusalasanan iki:n jäsenrekisterissä ​(kohdassa "​Vaihda salasanaa"​). Sitten voit logata sisään ikiWikiin (käytössä olevalla) iki-osoitteellasi sekä palvelusalasanallasi. Asetukset kopioidaan jäsenrekisteristä käyttöön noin tasatunnin aikaan.
  
 Valituta itsesi vuosikokouksessa hallitukseen niin pääset [[hallitus:​hallitus|Hallitus only]] -sivuille. Valituta itsesi vuosikokouksessa hallitukseen niin pääset [[hallitus:​hallitus|Hallitus only]] -sivuille.
ikiwiki.1522065244.txt · Viimeksi muutettu: 2018-03-26 11:54 / haa