Käyttäjän työkalut

Sivuston työkalut

yhdistys:toimintakertomus-2009

Tämä on vanha versio dokumentista!

IKI ry:n vuoden 2009 toimintakertomus

Kasvu jatkuu

Vuoden aikana IKI:n jäsenmäärä on jatkanut kasvua. Vuoden lopussa jäseniä oli FIXME (2008: 18.399) henkilöä.

Jäsenistä noin FIXME% (93%) on aktiivisia iki:n jäsenpalveluiden käyttäjiä päätellen sähköpostilla lähetetyn vuosikokouskutsun palauttamien virheilmoitusten lukumäärästä.

Vuoden 2009 hallitus kokoontui FIXME (36) kertaa käyttäen www-jäsenrekisterissä olevaa puoliautomatisoitua hallituksen kokous -toimintoa.

IKI:n jäsenmäärän kehitys

Yhdistyksen hallituksessa toimi vuosikokousten välisenä aikana seuraavat henkilöt:

• Hannu Aronsson (puheenjohtaja, hallitusten kokousten pyörittäminen, jäsenhakemusten käsittely, osittain iki-palvelu, maksujen kirjaaminen, pankkimaksuyhteyksien ylläpito, iki-palvelimien fyysinen ylläpito)
  • Tero Kivinen (varapuheenjohtaja, jäsenrekisterin sekä iki-palvelimien tekninen ylläpito)
  • Timo Rinne (IKI-CA, avaintenhaltija)
  • Vesa Karjalainen (sijoitusstrategia)
  • Jan Gröndahl (iki-palvelu)
  • Harry Piela (tiedotusvastaava)
  • Harri Toivanen (sihteeri, yhteistyö mm. Viestintäviraston kanssa)
  • Patrik Andersin (nettiyhteyksien ja palvelimien ylläpito)
  • Ilari Stenroth
  • Petri Koistinen

Vuoden aikana ei ilmestynyt ikitotuus-jäsenlehteä.

Iki-osoitteista varsin monet yleiset etu.sukunimi -muotoiset osoitteet ovat jo jollakin jäsenellä käytössä. Kuitenkaan uusilla hakijoilla ei ole esiintynyt erikoisesti ongelmia löytää itselleen toimivat omat ikiosoitteet. Iki-osoitteiden teoreettinen käyttöaste osoitteen pituuden mukaan on seuraava.

aliaksen_pituus | kpl_ikissa |  kaytossa
-----------------+------------+-------------

FIXME

IKI:llä on jäseniä aika hyvin ympäri Suomea:

paikkakunta  | lukumaara
--------------+-----------
 Helsinki     |      6067

FIXME

Toimikunnat

Roskaposti-, Talous- ja SIP -listalla ei käytännössä ole ollut paljoakaan toimintaa.

Toimintavuoden tärkeimmät tapahtumat

Toiminta on jatkunut vakaasti ja yhdistyksen peruspalvelut ovat toimineet hyvin koko vuoden ajan.

• 1.1. Vuosi alkaa

Osallistuminen Viestintäviraston STT-työryhmän toimintaan

FIXME tarkista

IKI on osallistunut työryhmän toimintaan, kokouksia oli vuonna 2008 FIXME.

Sijoitukset ja varat

Yhdistyksen taseen loppusumma oli vuoden lopussa FIXME (366.721,46) euroa ja vuoden tulos FIXME (18.074,67) euroa.

Pääosa IKI:n varoista on sijoitettu erilaisiin rahastoihin aiemmin vuosikokouksessa päätetyn sijoitusstrategian mukaisesti.

yhdistys/toimintakertomus-2009.1266586219.txt · Viimeksi muutettu: 2010-02-19 13:30 / kivinen