Käyttäjän työkalut

Sivuston työkalut


yhdistys:toimintasuunnitelma-2020

Erot

Tämä näyttää erot valitun ja nykyisen version kesken tästä sivusta.

Linkki vertailunäkymään

Both sides previous revision Edellinen revisio
yhdistys:toimintasuunnitelma-2020 [2020-04-08 18:35]
haa [Palveluiden kehittäminen]
yhdistys:toimintasuunnitelma-2020 [2020-04-08 18:39] (nykyinen)
haa [Palveluiden kehittäminen]
Rivi 82: Rivi 82:
   * Ei tehdä DNS-asetuksia (CAA-tietue) jotka estäisivät jäsenen omien esim. Let's Encrypt -sertifikaattien käytön iki-domaineissa. Iki.fi on public suffix listalla joka vaikuttaa sertifikaattiasiaan.   * Ei tehdä DNS-asetuksia (CAA-tietue) jotka estäisivät jäsenen omien esim. Let's Encrypt -sertifikaattien käytön iki-domaineissa. Iki.fi on public suffix listalla joka vaikuttaa sertifikaattiasiaan.
   * Sähköpostin rikkovien väärien käytösmallien (kuten SPF tai DMARC tiukalla suodatuksella) vastustaminen ja ohjeiden tekeminen mailipalvelimien ylläpitäjille parhaista käytännöistä (best practises) esim. M3AAWG kautta.   * Sähköpostin rikkovien väärien käytösmallien (kuten SPF tai DMARC tiukalla suodatuksella) vastustaminen ja ohjeiden tekeminen mailipalvelimien ylläpitäjille parhaista käytännöistä (best practises) esim. M3AAWG kautta.
 +  * HaveIBeenPwned salasana vahvuuden tarkistus API salasanan vaihtoon
  
 Ylläpidetään IKI:n silppuri-roskapostisuodatinta ja tehdään siihen tarvittaessa päivityksiä. Selvitetään whitelistojen käyttöä jos otetaan käyttöön toiminto joka poistaa viestejä kokonaan. Ylläpidetään IKI:n silppuri-roskapostisuodatinta ja tehdään siihen tarvittaessa päivityksiä. Selvitetään whitelistojen käyttöä jos otetaan käyttöön toiminto joka poistaa viestejä kokonaan.
yhdistys/toimintasuunnitelma-2020.txt · Viimeksi muutettu: 2020-04-08 18:39 / haa