Käyttäjän työkalut

Sivuston työkalut


faq:edelleenohjaus

Tämä on vanha versio dokumentista!


IKI:n postien edelleenohjaus useampaan osoitteeseen

Yleinen vinkki jos postit eivät tule perille johonkin sähköpostipalveluun

Joskus sähköpostipalvelut suodattavat viestejä liian innokkaasti, tai siellä on jotain muuta väliaikaista tai pidempiaikaista ongelmaa tms.

Jos epäilet että iki-posteja ei tule perille käyttämääsi sähköpostipalveluun, voit lisätä toisen sähköpostiosoitteen iki-jäsenrekisteriin omiin asetuksiisi jolloin viestit ohjautuvat iki:stä molempiin tai useisiin postipalveluihin, jolloin hyvin todennäköisesti yhden palvelun suodattamat viestit löytyvät toisesta.

Tämä onnistuu

  1. iki:n jäsenrekisterissä: www.iki.fi
  2. Valitse ”päivitä tietojasi” nappi
  3. kirjaudu sisään jäsenrekisteriin
  4. Valitse ylhäältä ”omat tiedot”,
  5. valitse ”Päivitä tietoja” ja
  6. lisää ”Sähköpostin ohjaus” kohtaan haluamasi sähköpostiosoitteita pilkulla erotettuna. Lisäohjeita löytyy ?-merkin takaa kohdan otsikon vierestä.
  7. Talleta tiedot
  8. Jäsenrekisterin muutokset siirtyvät käyttöön kerran tunnissa yleensä hieman tasatunnin jälkeen.

Ohjaus useaan osoitteeseen

IKI-osoitteelle tulevat sähköpostit voi ohjata useampaan osoitteeseen, osoitteet laitetaan vain pilkulla erotettuna Sähköpostin ohjaus kenttään.

Kaikkien eri IKI-osoitteiden postit menevät samoihin paikkoihin, eli ei ole mahdollista että joku sinun IKI-osoite menisi osoitteeseen 1 ja toinen IKI-osoite menisi osoitteeseen 2.

Roskapostin suodatusasetukset

Silppuriasetukset voi asettaa IKI-osoitekohtaisesti, eli voit pistää esim lyhyemmän osoitteen menemään silppurin kautta (tai jopa ottaa sen tilapäisesti pois käytöstä) ja antaa pidemmän osoiteen (esim etunimi.sukunimi tyylisen) mennä suoraan omaan sähköpostiisi.

faq/edelleenohjaus.1534701700.txt · Viimeksi muutettu: 2018-08-19 18:01 / haa