Käyttäjän työkalut

Sivuston työkalut


faq:edelleenohjaus

IKI-sähköpostin ohjaus useampaan kohdeosoitteeseen

Yleinen vinkki jos postit eivät tule perille johonkin sähköpostipalveluun

Joskus sähköpostipalvelut suodattavat viestejä liian innokkaasti, tai siellä on jotain muuta väliaikaista tai pidempiaikaista ongelmaa tms.

Jos epäilet että iki-posteja ei tule perille käyttämääsi sähköpostipalveluun, voit lisätä toisen, eri palvelun, sähköpostiosoitteen iki-jäsenrekisteriin omiin asetuksiisi jolloin viestit ohjautuvat iki:stä molempiin tai useisiin postipalveluihin, jolloin hyvin todennäköisesti yhden palvelun suodattamat viestit löytyvät toisesta.

Tämä onnistuu

  1. iki:n jäsenrekisterissä: www.iki.fi
  2. Valitse ”päivitä tietojasi” nappi
  3. kirjaudu sisään jäsenrekisteriin
  4. Valitse ylhäältä ”omat tiedot”,
  5. valitse ”Päivitä tietoja” ja
  6. lisää ”Sähköpostin ohjaus” kohtaan haluamasi sähköpostiosoitteita pilkulla erotettuna, esimerkiksi urhokekkonen86@gmail.com,toinenpalvelu@example.com
    1. Lisäohjeita jäsenrekisterin kentistä löytyy ?-merkin kohdalta otsikon vierestä.
  7. Talleta tiedot
  8. Jäsenrekisterin muutokset siirtyvät käyttöön kerran tunnissa yleensä hieman tasatunnin jälkeen.

Ohjaus useaan osoitteeseen

IKI-osoitteelle tulevat sähköpostit voi ohjata useampaan osoitteeseen, osoitteet laitetaan vain pilkulla erotettuna Sähköpostin ohjaus kenttään.

Kaikkien eri IKI-osoitteiden postit menevät samoihin paikkoihin, eli ei ole mahdollista että joku sinun IKI-osoite menisi osoitteeseen 1 ja toinen IKI-osoite menisi osoitteeseen 2.

Roskapostin suodatusasetukset

Silppuriasetukset voi asettaa IKI-osoitekohtaisesti, eli voit pistää esim lyhyemmän osoitteen menemään silppurin kautta (tai jopa ottaa sen tilapäisesti pois käytöstä) ja antaa pidemmän osoiteen (esim etunimi.sukunimi tyylisen) mennä suoraan omaan sähköpostiisi.

Www posti

IKI:ssä on myös Www posti palvelu jonne viestit voi ohjata muiden osoitteiden lisäksi ja josta viestejä voi katsoa viikon ajalta.

faq/edelleenohjaus.txt · Viimeksi muutettu: 2020-12-12 18:38 / kivinen