Käyttäjän työkalut

Sivuston työkalut


faq:eihenkilokohtainenalias

Erot

Tämä näyttää erot valitun ja nykyisen version kesken tästä sivusta.

Linkki vertailunäkymään

faq:eihenkilokohtainenalias [2018-08-08 14:06]
haa
faq:eihenkilokohtainenalias [2018-08-08 14:07] (nykyinen)
haa [Vaihtoehtoja pysyvälle osoitteelle muille kuin yksityishenkilöille]
Rivi 17: Rivi 17:
 IKI ei ole myöskään anonyymipalvelu,​ eli osoite minne posti menee (= ikiosoitteen haltija) on suhteellisen helposti selvitettävissä verkkoteknisesti,​ vaikka osoite ei näkyisikään IKI:n listoilla. Jos joku menee iki-osoitteella www-sivulle,​ hän näkee myös suoraan selaimessaan sivujen todellisen sijainnin. IKI ei ole myöskään anonyymipalvelu,​ eli osoite minne posti menee (= ikiosoitteen haltija) on suhteellisen helposti selvitettävissä verkkoteknisesti,​ vaikka osoite ei näkyisikään IKI:n listoilla. Jos joku menee iki-osoitteella www-sivulle,​ hän näkee myös suoraan selaimessaan sivujen todellisen sijainnin.
  
-===== Vaihtoehtoja ​pysyvälle osoitteelle muille kuin yksityishenkilöille ​=====+===== Vaihtoehtoja ​pysyväksi osoitteeksi järjestöille,​ bändeille, yms =====
  
 Oman yhteisönnimi.fi -domainin rekisteröinti on pienellekin järjestölle,​ yritykselle,​ perheelle tai yhdistykselle pitkällä tähtäimellä paras ratkaisu eikä ole edes kovin kallis ratkaisu. Käytännössä domainin hankkimiseksi kannattaa ottaa yhteyttä omaan internet-palvelujen tarjoajaan. Voi myös käyttää halutessaan ​ esimerkiksi .org .net tai .com tai muita domaineja. Oman yhteisönnimi.fi -domainin rekisteröinti on pienellekin järjestölle,​ yritykselle,​ perheelle tai yhdistykselle pitkällä tähtäimellä paras ratkaisu eikä ole edes kovin kallis ratkaisu. Käytännössä domainin hankkimiseksi kannattaa ottaa yhteyttä omaan internet-palvelujen tarjoajaan. Voi myös käyttää halutessaan ​ esimerkiksi .org .net tai .com tai muita domaineja.
faq/eihenkilokohtainenalias.1533737167.txt · Viimeksi muutettu: 2018-08-08 14:06 / haa