Käyttäjän työkalut

Sivuston työkalut


faq:ikintiedotus

Erot

Tämä näyttää erot valitun ja nykyisen version kesken tästä sivusta.

Linkki vertailunäkymään

Both sides previous revision Edellinen revisio
Seuraava revisio
Edellinen revisio
faq:ikintiedotus [2010-03-05 14:24]
kivinen
faq:ikintiedotus [2010-03-09 15:22] (nykyinen)
kivinen
Rivi 1: Rivi 1:
 +====== IKI:n tiedotus ======
  
 +Miten olemme aikoinaan ajatelleet IKI:n tiedotuksen ja keskustelun jakautuvan.
 +
 +  * Kun meidän pitää tiedottaa virallisista asioista jäsenille, esim. vuosikokouskutsujen lähetys, kaivamme tietysti kaikkien jäsenten sähköpostiosoitteet jäsenrekisteristä ja lähetämme kaikille sähköpostia,​ riippumatta jäsenen mistään asetuksista. Tällaisia posteja tullee noin yksi vuodessa eli juuri tuo vuosikokouskutsu.
 +  * Kun haluamme muuten vain tiedottaa asioista, ohjeista ja vaikka yhteistilauksista,​ lähetämme yhdistyksemme äänenkannattajan [[:​yhdistys:​ikitotuudet|ikitotuuden]] kaikille niille jotka eivät ole siitä kieltäytyneet. Tällaisia sähköposteja tulee ehkä pari vuodessa, joten näistäkään ei kannata kieltäytyä.
 +  * Kun jäsenemme haluavat jutella, pohdiskella,​ pähkäillä,​ kysellä, jaaritella, huuhailla, vitsailla jne... IKI:in jollakin tavalla liittyvistä asioista, niin iki-aktivistit sähköpostilista on se, mistä tavoittaa muita jotka haluavat myös keskustella aktiivisesti IKI:iin liittyvistä asioista. Joskus asioita myös valmistellaan ja mietitään [[faq:​ikiaktivistit|iki-aktivistit]] -listalla ennen virallisempia tiedotuksia. Iki-aktivisti -posteja tulee joskus montakin päivässä,​ yleensä on taas hiljaisempaa. ​
 +
 +IKI:n sähköpostilistoista löytyy lisätietoja osoitteesta http://​listat.iki.fi/​ missä on ohjeet listoille liittymiseen sekä eroamiseen.
 +
 +Kaikkien kannattaa tilata ikitotuus, ja niiden jotka ovat aktiivisesti kiinnostuneita IKI:n toiminnasta,​ myös iki-aktivistit -sähköpostilista.
 +  ​
faq/ikintiedotus.txt · Viimeksi muutettu: 2010-03-09 15:22 / kivinen