Käyttäjän työkalut

Sivuston työkalut


faq:ikintiedotus

IKI:n tiedotus

Miten olemme aikoinaan ajatelleet IKI:n tiedotuksen ja keskustelun jakautuvan.

  • Kun meidän pitää tiedottaa virallisista asioista jäsenille, esim. vuosikokouskutsujen lähetys, kaivamme tietysti kaikkien jäsenten sähköpostiosoitteet jäsenrekisteristä ja lähetämme kaikille sähköpostia, riippumatta jäsenen mistään asetuksista. Tällaisia posteja tullee noin yksi vuodessa eli juuri tuo vuosikokouskutsu.
  • Kun meillä on jotain pikaista ajankohtaista tiedoitettavaa niin laitamme siitä uutisen tänne wikiin IKI-uutisia sivulle ja sieltä se kopioituu automaattisesti iki.fi sivulle.
  • Kun haluamme muuten vain tiedottaa asioista, ohjeista ja vaikka yhteistilauksista, lähetämme yhdistyksemme äänenkannattajan ikitotuuden kaikille niille jotka eivät ole siitä kieltäytyneet. Tällaisia sähköposteja tulee ehkä pari vuodessa, joten näistäkään ei kannata kieltäytyä.
  • Kun jäsenemme haluavat jutella, pohdiskella, pähkäillä, kysellä, jaaritella, huuhailla, vitsailla jne… IKI:in jollakin tavalla liittyvistä asioista, niin iki-aktivistit sähköpostilista on se, mistä tavoittaa muita jotka haluavat myös keskustella aktiivisesti IKI:iin liittyvistä asioista. Joskus asioita myös valmistellaan ja mietitään iki-aktivistit -listalla ennen virallisempia tiedotuksia. Iki-aktivisti -posteja tulee joskus montakin päivässä, yleensä on taas hiljaisempaa.

IKI:n sähköpostilistoista löytyy lisätietoja osoitteesta http://listat.iki.fi/ missä on ohjeet listoille liittymiseen sekä eroamiseen.

Kaikkien kannattaa tilata ikitotuus, ja niiden jotka ovat aktiivisesti kiinnostuneita IKI:n toiminnasta, myös iki-aktivistit -sähköpostilista.

IkiWikin sivujen muutosten seuraaminen

Täällä dokuwikissä on ominaisuus joka mahdollistaa että voit pyytää sähköpostia joka kerta kun joku sivu tai ryhmä sivuja muuttuu. Tämä on kätevä tapa saada nopeasti tietoa esim uutisista, eli jos menet IKI-uutisia sivulle ja valitset sivun oikeasta reunasta Tilaa muutokset toiminnon voit valita että dokuwiki lähettää sinulle sähköpostia joka kerran kun mikä tahansa sivu uutiset:* alueella muuttuu. Tällöin saat viestiä kun lisäämme uuden uutisen tai muutamme olemassaolevaa uutista.

faq/ikintiedotus.txt · Viimeksi muutettu: 2021-09-30 07:29 / kivinen