Käyttäjän työkalut

Sivuston työkalut


faq:ikintiedotus

IKI:n tiedotus

Miten olemme aikoinaan ajatelleet IKI:n tiedotuksen ja keskustelun jakautuvan.

  • Kun meidän pitää tiedottaa virallisista asioista jäsenille, esim. vuosikokouskutsujen lähetys, kaivamme tietysti kaikkien jäsenten sähköpostiosoitteet jäsenrekisteristä ja lähetämme kaikille sähköpostia, riippumatta jäsenen mistään asetuksista. Tällaisia posteja tullee noin yksi vuodessa eli juuri tuo vuosikokouskutsu.
  • Kun haluamme muuten vain tiedottaa asioista, ohjeista ja vaikka yhteistilauksista, lähetämme yhdistyksemme äänenkannattajan ikitotuuden kaikille niille jotka eivät ole siitä kieltäytyneet. Tällaisia sähköposteja tulee ehkä pari vuodessa, joten näistäkään ei kannata kieltäytyä.
  • Kun jäsenemme haluavat jutella, pohdiskella, pähkäillä, kysellä, jaaritella, huuhailla, vitsailla jne… IKI:in jollakin tavalla liittyvistä asioista, niin iki-aktivistit sähköpostilista on se, mistä tavoittaa muita jotka haluavat myös keskustella aktiivisesti IKI:iin liittyvistä asioista. Joskus asioita myös valmistellaan ja mietitään iki-aktivistit -listalla ennen virallisempia tiedotuksia. Iki-aktivisti -posteja tulee joskus montakin päivässä, yleensä on taas hiljaisempaa.

IKI:n sähköpostilistoista löytyy lisätietoja osoitteesta http://listat.iki.fi/ missä on ohjeet listoille liittymiseen sekä eroamiseen.

Kaikkien kannattaa tilata ikitotuus, ja niiden jotka ovat aktiivisesti kiinnostuneita IKI:n toiminnasta, myös iki-aktivistit -sähköpostilista.

faq/ikintiedotus.txt · Viimeksi muutettu: 2010-03-09 15:22 / kivinen