Käyttäjän työkalut

Sivuston työkalut


faq:smtp

Erot

Tämä näyttää erot valitun ja nykyisen version kesken tästä sivusta.

Linkki vertailunäkymään

Both sides previous revision Edellinen revisio
faq:smtp [2020-07-30 13:42]
haa [Palvelun käyttöönotto - aloita tästä]
faq:smtp [2020-07-30 13:45] (nykyinen)
haa [Palvelun käyttöönotto - aloita tästä]
Rivi 18: Rivi 18:
 ===== Palvelun käyttöönotto - aloita tästä ===== ===== Palvelun käyttöönotto - aloita tästä =====
    
-  - Aseta SMTP-palvelun palvelusalasana — SMTP yhteys käyttää turvallisuussyistä erillistä palvelusalasanaa,​ ei iki-jäsenrekisterin varsinaista salasanaa+  - :!: **Aseta SMTP-palvelun palvelusalasana — SMTP yhteys käyttää turvallisuussyistä erillistä palvelusalasanaa,​ ei iki-jäsenrekisterin varsinaista salasanaa.** Palvelusalasanan voit asettaa näin:
     - Kirjaudu jäsenrekisteriin:​ https://​admin.iki.fi     - Kirjaudu jäsenrekisteriin:​ https://​admin.iki.fi
     - Valitse yläriviltä "​Vaihda salasana"​     - Valitse yläriviltä "​Vaihda salasana"​
-    - Kohdasta "Auth SMTP-palvelusalasana":​ valitse "Luo ja talleta uusi salasana"​ +    - Kohdasta "Auth SMTP-palvelusalasana":​ valitse "Luo ja talleta uusi salasana" ​tai "​Näytä salasana"​ jos se on jo asetettu aiemmin 
-      ​Jäsenrekisteri luo turvallisen pitkän salasanan. Salasanaa ei voi itse asettaa.+      ​Jäsenrekisteri luo turvallisen pitkän salasanan. Salasanaa ei voi itse asettaa.
     - Kopioi palvelusalasana turvaan salasanojen hallintaohjelmaasi.     - Kopioi palvelusalasana turvaan salasanojen hallintaohjelmaasi.
   - **Odota.** Muutetut iki-asetukset otetaan käyttöön tunnin välein. Jatka kun kello on 15 minuuttia yli seuraavan tasatunnin.   - **Odota.** Muutetut iki-asetukset otetaan käyttöön tunnin välein. Jatka kun kello on 15 minuuttia yli seuraavan tasatunnin.
Rivi 30: Rivi 30:
     * Jos saat virheilmoituksen,​ toimi virheilmoituksen tietojen mukaan ja korjaa asetuksia ​     * Jos saat virheilmoituksen,​ toimi virheilmoituksen tietojen mukaan ja korjaa asetuksia ​
  
-Miksi sähköpostin lähetys käyttää erillistä palvelukohtaista "​palvelusalasanaa"​ joka pitää asettaa "​hankalasti"​ erikseen iki-jäsenrekisterissä?​ Yleensä sähköpostisalasanat tallennetaan sähköpostiohjelmiin eri laitteissa. Haluamme suojella iki-jäsenrekisterin varsinaista salasanaa jolla voi muokata jäsenen tietoja. Näin ohjelmiin ja laitteisiin tallennetulla palvelukohtaisella palvelusalasanalla ei voi tehdä mitään muuta, ​joka tarjoaa parempaa tietoturvaa.+Miksi sähköpostin lähetys käyttää erillistä palvelukohtaista "​palvelusalasanaa"​ joka pitää asettaa "​hankalasti"​ erikseen iki-jäsenrekisterissä?​ Yleensä sähköpostisalasanat tallennetaan sähköpostiohjelmiin eri laitteissa. Haluamme suojella iki-jäsenrekisterin varsinaista salasanaa jolla voi muokata jäsenen tietoja. Näin ohjelmiin ja laitteisiin tallennetulla palvelukohtaisella palvelusalasanalla ei voi tehdä mitään muuta, ​mikä tarjoaa parempaa tietoturvaa.
 ===== Asetuksia eri sähköpostiohjelmiin ja laitteisiin ===== ===== Asetuksia eri sähköpostiohjelmiin ja laitteisiin =====
  
faq/smtp.txt · Viimeksi muutettu: 2020-07-30 13:45 / haa