Käyttäjän työkalut

Sivuston työkalut


faq:smtp

Erot

Tämä näyttää erot valitun ja nykyisen version kesken tästä sivusta.

Linkki vertailunäkymään

faq:smtp [2019-12-06 21:48]
haa Muutin teksti vähemmän älä käytä mutta vielä maininta että koekäytössä
faq:smtp [2019-12-06 21:50] (nykyinen)
haa [SMTP lähetystoiminnon käyttöönotto]
Rivi 42: Rivi 42:
       * Portti 587 (varalla 465). Portti 25 ei ole käytössä (se on useimmissa paikoissa estetty, yhteys saattaisi olla salaamaton mitä ei haluta hyväksyä).       * Portti 587 (varalla 465). Portti 25 ei ole käytössä (se on useimmissa paikoissa estetty, yhteys saattaisi olla salaamaton mitä ei haluta hyväksyä).
       * Yhteyden suojaus / salaus: SMTPS, StartTLS tai TLS/SSL       * Yhteyden suojaus / salaus: SMTPS, StartTLS tai TLS/SSL
-    * Ensimmäisellä kerralla sähköpostiohjelmasi ​luultavasti ​ilmoittaa että sertifikaattiin ei luoteta, hyväksy se kerran ja valitse "​luotan tähän"​ jos sellaista kysytään, minkä jälkeen pitäisi toimia ​OK jatkossa. +    ​* Palvelimessa pitäisi nyt olla virallinen TLS certti joten pitäisi toimia ilman varmistuskysymyksiä. 
-      * FIXME Selvitämme pitäisikö laittaa joku maksettu tms certti tänne joka ei antaisi virhettä, mutta SMTP-sertifikaattikäyttöä ei ole standardoitu +      ​* Ensimmäisellä kerralla sähköpostiohjelmasi ​saattaa kuitenkin ​ilmoittaa että sertifikaattiin ei luoteta, hyväksy se kerran ja valitse "​luotan tähän"​ jos sellaista kysytään, minkä jälkeen pitäisi toimia jatkossa.
-        * Raportoitu että nämä ei toimi ilman oikeaa sertifikaattia:​ Zoho palvelu FIXME lisää tähän omasi jos ei toiminut+
   - Kokeile lähettää viesti omaan osoitteeseesi sähköpostiohjelmastasi jotta näet toimiiko viestin lähetys   - Kokeile lähettää viesti omaan osoitteeseesi sähköpostiohjelmastasi jotta näet toimiiko viestin lähetys
     * Jos lähetetty viesti tulee perille ilman virheitä, asetukset ovat oikein.     * Jos lähetetty viesti tulee perille ilman virheitä, asetukset ovat oikein.
faq/smtp.txt · Viimeksi muutettu: 2019-12-06 21:50 / haa