Käyttäjän työkalut

Sivuston työkalut


faq:wwwposti

Erot

Tämä näyttää erot valitun ja nykyisen version kesken tästä sivusta.

Linkki vertailunäkymään

Both sides previous revisionEdellinen revisio
Seuraava revisio
Edellinen revisio
faq:wwwposti [2020-12-17 03:57] – [Miten iki www-posti varapostilaatikko toimii?] haafaq:wwwposti [2023-11-15 19:56] (nykyinen) petri.koistinen
Rivi 7: Rivi 7:
 ===== Miten otan palvelun käyttöön ===== ===== Miten otan palvelun käyttöön =====
  
-Kyseinen palvelu ei ole oletuksena käytössä, vaan se pitää erikseen ottaa käyttöön. Tämä tapahtuu vmenemällä iki:n [[https://admin.iki.fi/|jäsenrekisteriin]] ja valitsemalla yläreunan valikosta **Www posti**. +Kyseinen palvelu ei ole oletuksena käytössä, vaan se pitää erikseen ottaa käyttöön. Tämä tapahtuu menemällä iki:n [[https://admin.iki.fi/|jäsenrekisteriin]] ja valitsemalla yläreunan valikosta **Www posti**. 
  
 Jos Www posti on jo sinulla käytössä niin voit kirjautua sinne sisään suoraan painamalla Www posti sivulla olevaa "**Kirjaudu www postiin**" nappia.  Jos Www posti on jo sinulla käytössä niin voit kirjautua sinne sisään suoraan painamalla Www posti sivulla olevaa "**Kirjaudu www postiin**" nappia. 
  
-Jos haluat kytkeä www-postin päälle, +Jos haluat kytkeä Www postin päälle, 
-  - Laita jäsenrekisterin omissa asetuksissa **Www posti** päälle+  - Laita jäsenrekisterin omissa asetuksissa **Www Posti** päälle. (Tämä ei ole WWW-ohjaus: kohdassa.)
   - Luo Www posti -palvelusalasana salasana-sivulla (jotta kyseiseen palveluun voi kirjautua sisään)   - Luo Www posti -palvelusalasana salasana-sivulla (jotta kyseiseen palveluun voi kirjautua sisään)
   - Odota seuraavaan tasatuntiin jotta iki-asetuksien muutokset tulevat käyttöön.   - Odota seuraavaan tasatuntiin jotta iki-asetuksien muutokset tulevat käyttöön.
Rivi 34: Rivi 34:
  
 Huomaa että palvelun käyttöönotto tarkoittaa että sähköposteistasi menee kopio kyseiseen palvelimeen ja ne ovat siellä tallessa viikon ajan. Tämä tarkoittaa että vaikka kyseisen koneen tietoturvasta pyritään pitämään mahdollisimman hyvää huolta, on kuitenkin mahdollista että joku onnistuu murtautumaan koneeseen ja pystyy silloin lukemaan sähköpostejasi viikon ajalta.  Huomaa että palvelun käyttöönotto tarkoittaa että sähköposteistasi menee kopio kyseiseen palvelimeen ja ne ovat siellä tallessa viikon ajan. Tämä tarkoittaa että vaikka kyseisen koneen tietoturvasta pyritään pitämään mahdollisimman hyvää huolta, on kuitenkin mahdollista että joku onnistuu murtautumaan koneeseen ja pystyy silloin lukemaan sähköpostejasi viikon ajalta. 
 +
 +==== Viestin tallentaminen ja siirtäminen omaan sähköpostiohjelmaan ====
 +
 +Voit tallettaa viestin iki-postilaatikosta: Viestin kohdalla on valikko jossa on kolme pistettä ja "lisää" teksti mistä löytyy "Tallenna (.eml)" toiminto jolla voit tallentaa viestin kokonaisuudessaan (mukaan lukien kaikki otsikkotiedot ym) tiedostoon omalle koneellesi. Sen jälkeen voit avata .eml tiedoston omassa sähköpostiohjelmassasi (se miten se siellä tapahtuu riippuu käytetystä ohjelmasta) ja vastata siihen tai välittää sen edelleen tarpeen mukaan.
faq/wwwposti.1608177460.txt.gz · Viimeksi muutettu: 2020-12-17 03:57 / haa