Käyttäjän työkalut

Sivuston työkalut


yhdistys:palvelut

Erot

Tämä näyttää erot valitun ja nykyisen version kesken tästä sivusta.

Linkki vertailunäkymään

yhdistys:palvelut [2009-12-16 17:07]
kivinen created
yhdistys:palvelut [2015-08-13 11:39] (nykyinen)
haa [Ikiosoite lapselle]
Rivi 1: Rivi 1:
-===== Jäsenpalveluiden yksityiskohtia =====+ 
 +^ ^^^^^^^^^^^ 
 +^  | [[http://​www.iki.fi/​index.html|Kotisivu]] | [[Palvelut]] | [[Jäsenistö]] | [[Virallisia papereita]] | [[Yhteistyötahot]] | [[Ikitotuudet]] | [[faqindex:​faqindex|IKI-FAQ]] | [[https://​admin.iki.fi/​perl/​admin/​|Päivitä tietojasi]] ^  ^ 
 +^ ^^^^^^^^^^^ 
 + 
 +====== Jäsenpalveluiden yksityiskohtia ​======
  
 Jäsenemme saavat kaksi ikiosoitetta(tm) sähköpostia varten: esimerkiksi ''//​nickname//​@iki.fi''​ ja ''//​Etu.Sukunimi//​@iki.fi'',​ joihin lähetetty posti ohjataan jäsenen ilmoittamaan sähköpostiosoitteeseen. Lisäksi kyseisille ikiosoitteille(tm) määritellään WWW-edelleenohjaukset,​ siten että esimerkissä URL-osoitteet ''​%%http://​www.iki.fi/​%%//​nickname//​%%/​%%''​ ja ''​%%http://​www.iki.fi/​%%//​Etu.Sukunimi//​%%/​%%''​ osoittavat käyttäjän ilmoittamaan WWW-sivuun. Voit valita itse haluamasi ikiosoitteet kun täytät jäsenhakemuksen. Jäsenemme saavat kaksi ikiosoitetta(tm) sähköpostia varten: esimerkiksi ''//​nickname//​@iki.fi''​ ja ''//​Etu.Sukunimi//​@iki.fi'',​ joihin lähetetty posti ohjataan jäsenen ilmoittamaan sähköpostiosoitteeseen. Lisäksi kyseisille ikiosoitteille(tm) määritellään WWW-edelleenohjaukset,​ siten että esimerkissä URL-osoitteet ''​%%http://​www.iki.fi/​%%//​nickname//​%%/​%%''​ ja ''​%%http://​www.iki.fi/​%%//​Etu.Sukunimi//​%%/​%%''​ osoittavat käyttäjän ilmoittamaan WWW-sivuun. Voit valita itse haluamasi ikiosoitteet kun täytät jäsenhakemuksen.
Rivi 12: Rivi 17:
  
 Myös uusia lisäaliaksia voi hakea täyttämällä oman [[https://​admin.iki.fi/​perl/​admin/​alias|lomakkeensa]]. Myös uusia lisäaliaksia voi hakea täyttämällä oman [[https://​admin.iki.fi/​perl/​admin/​alias|lomakkeensa]].
 +
 +==== Ikiosoite lapselle ====
 +
 +Jokaisen henkilön pitää olla erikseen iki:n jäsen. Tee oma erillinen jäsenhakemus lapselle lapsen nimi ym. tiedoilla.
 +
 +Viestit voi aluksi/​toistaiseksi ohjata vanhemman sähköpostiin,​ ja myöhemmin voi sitten ohjata lapsen postit eri osoitteeseen.
 +
 +Hakemuksen selityskohdassa kannattaa mainita esim. "Äiti hakee lapselle jäsenyyttä"​ niin tiedetään mistä on kyse kun tarkistetaan hakemuksen tietoja.
 +
 +Tämä on aika yleistä, moni iki-jäsen on hakenut ikijäsenyyden lapselleen jo heti kun lapsen nimi on päätetty. Olemme kuulleet jopa tapauksista missä nimen valintaan on vaikuttanut nimen oleminen vapaana ikiosoitteeksi ;-)
  
 ===== Ikilahjakortti ===== ===== Ikilahjakortti =====
Rivi 17: Rivi 32:
 Jos haluat lahjoittaa ikijäsenyyden,​ käytä ikilahjakorttia. Iki-lahjakortti toimii niin että maksat itse liittymismaksun ja annat sitten lahjakortin saajalle joka voi sillä kuitata oman liittymismaksunsa. Jos haluat lahjoittaa ikijäsenyyden,​ käytä ikilahjakorttia. Iki-lahjakortti toimii niin että maksat itse liittymismaksun ja annat sitten lahjakortin saajalle joka voi sillä kuitata oman liittymismaksunsa.
  
-Iki-lahjakortteja voit luoda kätevästi itse iki:n [[https://​admin.iki.fi/​perl/​admin/​t=0/​lahjakortti|www-jäsenrekisterissä]] valitsemalla kohdan "​Iki-lahjakortti"​ ja painamalla sitten "Luo iki-lahjakortti"​ nappulaa. Samalta sivulta voit helposti tulostaa lahjakortin ohjeineen ja näet myös lahjakortin maksuohjeet.+Iki-lahjakortteja voit luoda kätevästi itse [[https://​admin.iki.fi/​perl/​admin/​t=0/​lahjakortti|lahjakorttisivun]] lopun ohjeiden mukaan. Samalta sivulta voit helposti tulostaa lahjakortin ohjeineen ja näet myös lahjakortin maksuohjeet.
  
 Jos lahjan saaja ei halua itse liittyä iki:in, voi hän antaa lahjakortin numeron jollekin toiselle. Jos lahjan saaja ei halua itse liittyä iki:in, voi hän antaa lahjakortin numeron jollekin toiselle.
yhdistys/palvelut.1260983279.txt · Viimeksi muutettu: 2009-12-16 17:07 / kivinen