Käyttäjän työkalut

Sivuston työkalut


yhdistys:palvelut

Erot

Tämä näyttää erot valitun ja nykyisen version kesken tästä sivusta.

Linkki vertailunäkymään

yhdistys:palvelut [2015-08-13 11:37]
haa [Haluan lapselleni ikiosoitteen]
yhdistys:palvelut [2015-08-13 11:39] (nykyinen)
haa [Ikiosoite lapselle]
Rivi 20: Rivi 20:
 ==== Ikiosoite lapselle ==== ==== Ikiosoite lapselle ====
  
-Jokaisen henkilön pitää olla erikseen iki:n jäsen. ​Käytännössä kannattaa toimia niin, että tekee oman jäsenhakemuksen ​lapselle lapsen nimi ym. tiedoilla.+Jokaisen henkilön pitää olla erikseen iki:n jäsen. ​Tee oma erillinen jäsenhakemus ​lapselle lapsen nimi ym. tiedoilla.
  
-Viestit voi aluksi/​toistaiseksi ohjata vanhemman ​omaan sähköpostiin,​ ja myöhemmin voi sitten ohjata lapsen postit eri osoitteeseen.+Viestit voi aluksi/​toistaiseksi ohjata vanhemman sähköpostiin,​ ja myöhemmin voi sitten ohjata lapsen postit eri osoitteeseen.
  
-Hakemuksen selityskohdassa ​voi mainita esim. "Äiti hakee lapselle jäsenyyttä"​ niin tiedetään mistä on kyse kun tarkistetaan hakemuksen tietoja.+Hakemuksen selityskohdassa ​kannattaa ​mainita esim. "Äiti hakee lapselle jäsenyyttä"​ niin tiedetään mistä on kyse kun tarkistetaan hakemuksen tietoja.
  
-Tämä on aika yleistä, moni iki-jäsen on hakenut ikijäsenyyden lapselleen heti kun lapsen nimi on päätetty. Olemme kuulleet jopa tapauksista missä nimen valintaan on vaikuttanut nimen oleminen vapaana ikiosoitteeksi ;-)+Tämä on aika yleistä, moni iki-jäsen on hakenut ikijäsenyyden lapselleen ​jo heti kun lapsen nimi on päätetty. Olemme kuulleet jopa tapauksista missä nimen valintaan on vaikuttanut nimen oleminen vapaana ikiosoitteeksi ;-)
  
 ===== Ikilahjakortti ===== ===== Ikilahjakortti =====
yhdistys/palvelut.1439465835.txt · Viimeksi muutettu: 2015-08-13 11:37 / haa