Käyttäjän työkalut

Sivuston työkalut


ikitotuus:eikutsu202004

Jäsenkirje Iki ry:n jäsenille, huhtikuu 2020

Lähetetty sähköpostilla kaikille jäsenille 5.4.2020

Ce n'est pas une invitation

Yhdistyksen vuosikokous siirtyy myöhemmäksi koronaviruspandemian vuoksi. Tavoitteena on pitää kokous sitten kun tilanne sen sallii.

Päivitys 26.6.2020: Vuosikokous yritetään pitää keskiviikkona 19.8.2020, tarkemmat tiedot päivitetyssä kokouskutsussa.

Voit kuitenkin tutustua jo nyt vuosikokoukseen valmisteltuihin dokumentteihin esityslistan linkeistä: <https://www.iki.fi/iki/vuosikokous-kutsu-2020.html>

Iki-sähköpostin lähetystoiminto (AuthSMTP) nyt käytössä

Iki:llä on nyt tarjolla iki:n oma lähtevän sähköpostin palvelin, jonka kautta voit lähettää iki-sähköpostia maailmalle From: sinä@iki.fi osoitteestasi niin että se lähtee maailmalle virallisen iki-palvelimen kautta merkittynä luotettavuutta parantavilla ominaisuuksilla kuten DKIM, ARC, roskaposti- ja virussuodatus, ym.

Useimmissa sähköpostiohjelmissa voit konfiguroida lähtevän postin menemään tätä kautta erikseen tulevasta postista, eli tämä ei vaikuta sinulle saapuviin sähköposteihin mitenkään.

Lähetyspalvelimen käyttöönottoa voi suositella ainakin aktiivisille jäsenille ja niille jotka haluavat saata lähteviin sähköposteihin virallisesti sinä@iki.fi osoitteen lähettäjän osoitteeksi (From:).

Lisätietoja sekä ohjeet yleisimmille sähköpostiohjelmille löytyy ikiwikistä <https://ikiwiki.iki.fi/faq/smtp>

Iki ry toiminut 25 vuotta tänä keväänä 2020

Iki ry on toiminut 25 vuotta tänä keväänä, yhdistys on perustettu 7.3.1995. Iki:n jäsenmäärä on tällä hetkellä yli 27.500 aktiivista internetin käyttäjää.

Ikuiseksi suunnitellun yhdistyksen toiminnan ensimmäinen vuosisatakvartaali on siis saatu kohtuullisen kunnialliseen päätökseen ja toiminta jatkuu hyvistä lähtökohdista seuraavaan kvartaaliin.

Iki 25v logotarroja ja rintanappeja

Iki-logotarroja ja rintamerkkejä on saatavilla rajallinen määrä yhdistyksen jäsenille. Lisätietoja 25v juhlarintanapeista ja tarroista löytyy ikiwikistä <https://ikiwiki.iki.fi/yhdistys/25v-1995-2020>.

Jos haluat saada itsellesi ilmaiseksi postitse tarran ja rintanapin, käy täyttämässä tilauslomake viimeistään 30.4.2020 osoitteessa <https://www.iki.fi/iki/lomaketilaus2020.html>

Postitamme myöhemmin keväällä tällä hetkellä käsillä olevat noin 150 tarraa ja rintanappia tilauslistan mukaisessa järjestyksessä. Jos tavara loppuu kesken, voi olla että tilataan lisäerä joka lähetetään myöhemmin.

Lisätietoja ja ohjeita iki.fi:stä

Lisätietoja ja ohjeita iki:stä, sähköpostista, roskapostiongelmista ja monista miosta asioista löytyy mm. sivuilta

<https://www.iki.fi> kotisivu ja tärkeät uutiset

<https://ikiwiki.iki.fi/faqindex/faqindex> kysymyksiä ja vastauksia


Hyvää seuraavaa kvartaalia yhdistyksen jäsenistölle toivottaa iki-hallitus@iki.fi

ikitotuus/eikutsu202004.txt · Viimeksi muutettu: 2020-06-26 21:08 / haa